SOUTĚŽE

Tak se nám 27.4. v sobotu v Ostrožské Lhotě rozjela VC UH Mladých hasičů a hned na úvod se starším žákům podařilo vybojovat krásné 1. místo a druhé družstvo starších žáků místo 9. Ani mladší žáci nezaostali svým výkonem a obsadili pěkné 2. místo. Super :-)

Hned 3.5. se ve vlčnově konalo okresní kolo dorostu. Tato soutěž je postupová a postupuje se na krajské kolo, které tento rok pořádá OSH Uherské Hradiště. Tak na kraj postoupili 3 kluci v kategorii mladší dorci a 2 kluci v kategorii střední dorci a holky dorostenky jako družstvo, ale ty jsou jedinné z okresu UH.

V sobotu jsme ráno vyrazili do Bojkovic kde se konala další soutěž zařazená do VC UH. Počasí se umoudřilo a nepršelo dokonce chvilkami svítilo sluníčko. I přes drobné zaváhání na štafetě, ale pěkným útokem starší žáci obsadili 1. místo a 6. místo. Mladší žáci štafetu celkem pokazili a i když na útoku obsadili 2. místo nestačilo to na víc než 5. místo celkově, ale i tak pěkný výsledek- super:-)

Ještě tento den jsme jeli na soutěž ZLPS dorost, která se konala v Lukově. Holky Dorostenky skončili na 4. místě a historicky první soutěže se zůčastnili v kategorii kluci Dorostenci, ale ti bohužel po zaváhání na koši ve výsledkové listině měli ,,N"

A aby toho nebylo málo tak v neděli jsme vrátili do Bojkovic kde se konala soutěž v požárním sportu. Na této soutěži jsme soutěžili s družstvem žen, které za velmi chladného počasí a deště obsadily celkově 6. místo . Super holky - nějak se začít musí:-)